Hirdetés

Tömeges elbocsájtások a Sony Online Entertainmentnél?

|

Azt pletykálják, hogy a Sony Online Entertainment nagy bajban van és rengeteg dolgozót bocsájtott el.

Hirdetés

Emellett öt stúdiójukból is bezártak hármat - állítólag.

A cég a pletykák szerint egy hatalmas átalakuláson, átstrukturáláson megy keresztül. Nevüket elárulni nem akaró források azt jelezték a Kotakunak, hogy a Sony Online Entertainment három stúdiója (Seattle, Tucson, Denver) felszámolásra kerül, illetve a két maradék stúdióból is voltak elbocsájtások.

Elemzők szerint a cég teljes alkalmazotti számának mintegy harmadát bocsájtotta el.  A tucsoni irodában fejlesztették a gyüjtögethető fantasy kártyás mmo-t, a PoxNorát, míg a denveri stúdió is gyüjtögetős online játékokat fejlesztett. Amennyiben igaz, hogy a Seattle-i irodát megszüntették, akkor ez a legmegrázóbb, hiszen ez a stúdió fejlesztette a sokak által nagyon várt The Agency című szuper-kémkedős mmo-t, amelyet négy éve jelentettek be.

A Sony Online Entertainment még nem reagált a megkeresésekre.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)