Hirdetés

Tomonobu Itagaki beperelte a Tecmo-t

|

A Ninja Gaiden remake-ek és a Dead or Alive sorozat dizájnere beperelte a Tecmo-t és annak igazgatóját.

Hirdetés

Itagaki már korábban elhintette, hogy a Ninja Gaiden 2 megjelenése után otthagyja a Tecmo-t, azonban az okot mostanáig nem árulta el. Ma azonban egy levelet küldött körbe a nagyobb, játékokkal foglalkozó hírportáloknak, melyben bejelentette, hogy beperelte a stúdiót és annak elnökét, Yoshimi Yasudát. A pernek két oka is van: egyrészt - állítása szerint - a Dead or Alive 4 fejlesztése előtt komoly bónuszt helyeztek számára kilátásba, melyet nem fizettek ki. Másrészt, amikor ezt számonkérte Yasudán, az elnök közölte vele, hogy a pénzt nem fogja megkapni, és ha ez nem tetszik, akkor lépjen ki, vagy perelje be őket, majd néhány - a nyilatkozatban nem részletezett - sértő megjegyzést tett Itagakira és munkatársaira. A dizájner sajnálatát fejezte ki a rajongók felé, hogy emiatt nem tud több Ninja Gaiden és DoA részt készíteni, de állítólag már tervezi új akciójátékát, mely ugyanolyan véres lesz, mint a Ninja Gaiden sorozat.

tomonobu.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)