Hirdetés

Devil's Third - új infók a Wii U exkluzív címről

|

Nem gyakran esik szó Itagaki legújabb játékáról a THQ tragédia óta, de a mester végre újra elárult néhány dolgot.

Hirdetés

Tomonuobu Itagaki anno a Dead or Alive című, igen népszerű verekedős sorozattal tett szert komolyabb népszerűségre a játékfejlesztő rocksztárok körében, viszont az utóbbi években valami egészen mással foglalatoskodott. Habár a Devil's Third nevű harmadik nézetű hack'n'slash játéka elég rosszul jött ki a THQ tragikus bukásából, nemrég kiderült, hogy a Nintendo megmentette a játékot és ezzel együtt Wii U exklúzívvá avanzsált.

Azelőtt nem tudtunk olyan sokat a játék konkrétumairól néhány játékmenet videót leszámítva, de Itagaki végre újabb tudnivalókról rántotta le a leplet a Famitsu-nak (Japán legnagyobb játékos magazina) adott interjújában. Itagaki szerint egyáltalán nem változott a projekt kezdete óta, habár rengeteget foglalkozott a játék világának és háttérsztorijának felépítésével az utóbbi két évben.

A történet szerint a világ elektromos berendezéseit tönkre tette egy hatalmas EMP katasztrófa, miközben az egykori szovjet erők világszerte forradalmat akarnak kirobbantani: "Először egy átlagos polgár szemszögéből kezdődik a játékot, kezdetleges közelharci és lőfegyverekkel. Mindenhol lázadásokba fut az ember, a játékos megpróbálhat magányos zsoldosként előrehaladni, vagy akár felépíteni egy fegyveres csapatot. Az egész játék egy hatalmas lövölde lesz, ahol többtízezer ember próbálja átvenni az irányítást Észak-Amerika fölött."

Itagaki szerint nagyon nagy lesz a játék világa, és ezzel együtt azt is megerősítette, hogy a többjátékos módok 16 játékost is elbírnak majd egyidőben, akinek pedig rövid időre elege van a lövöldözésből és karddal hadonászásból az különféle lazább minijátékokkal is elütheti majd az időt.

Ti mit gondoltok? Várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)