Hirdetés

Új Tony Hawk játék készül, de az Activision nélkül

|

Valószínűleg Tony Hawk is örül, hogy véget ért az Activisionnel kötött megállapodása, de a játékok világát nem hagyja el.

Hirdetés

Akármennyire is szerettük volna, sajnos nem lett jó a Tony Hawk's Pro Skater 5. Sietve készült el, hiszen azelőtt kellett megjelennie, hogy hivatalosan véget ért volna Tony Hawk és a kiadó együttműködése. Az részletkérdés, hogy ennek egy élvezhetetlen vacak lett az eredménye.

A deszkás egy interjúban elmondta, dolgozik valamin, de nem az Activisionnel. A projekt még kezdeti stádiumban van, egyelőre nem beszélhet róla, és szerződést sem írt alá, de izgatott. Lehet, hogy összefüggésben van ez, és az, hogy az EA közösségi menedzsere a napokban azt tweetelte, "#skate4"?

Az viszont már most biztos, hogy dokumentumfilm készül a THPS sorozatról. A rendező egy youtuber, Icebear4ever, és a Neversoft egykori producere, Ralph D'Amato is besegít, aki egészen a Project 8-ig dolgozott a Tony Hawk játékokon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)