Hirdetés

Tony Hawk szerint tervben volt a Pro Skater 3+4 remake, de az Activision meghiúsította

|

A Vicarious Visions megszűnése tehet mindenről.

Hirdetés

Tesztünk szerint aki a Tony Hawk's Pro Skater sorozattal nőtt fel, az azonnal beleszeret az első két Pro Skater remake-jébe, ráadásul többet is kap a felújított változatok által, mint 20 évvel ezelőtt. A Tony Hawk's Pro Skater 1+2 a megéri az árát plecsnit kapta tőlünk, nem véletlenül, azóta pedig a rajongók mellett mi is türelmetlenül várjuk, hogy az Activision bejelentse a Tony Hawk's Pro Skater 3+4-et. Sajnos a dolgok jelenlegi állása szerint ez nem fog megtörténni, és ezt nem mi mondjuk. 

Hirdetés

A deszkás legenda, Tony Hawk elárulta, hogy a Pro Skater 1+2 mintájára tervben volt a  Tony Hawk's Pro Skater 3+4 remake is, ezek az elképzelések azonban meghiúsultak, amikor az Activision beolvasztotta a Vicarious Visions fejlesztőcsapatot a Blizzardba (átnevezték a stúdiót Blizzard Albany-re, és a Diablo franchise, valamint más Blizzard címek támogatása lett a feladatuk). Hawk erről a Vicarious-veterán, andyTHPS livestreamjében beszélt, amelyben vendégként vett részt: 

"Ez volt a terv. Még az [1+2] megjelenésének időpontjáig is. Készültünk a 3+4-re, aztán a Vicarious-t valahogy elnyelte a dolog, és más fejlesztőket kerestek, aztán vége lett. Ők [az Activision] valójában... az igazság az, hogy próbáltak találni valakit, aki megcsinálja a 3-at és a 4-et, de egyszerűen nem bíztak senkiben úgy, mint a Vicarious-ban. Ezért más stúdiókat is megkérdeztek róla, mint például 'mit csinálnátok a THPS címekkel?'. Nem tetszett nekik semmi, amit hallottak, és ennyi volt. Bárcsak lenne rá mód, hogy visszahozzuk. Úgy értem, ki tudja - amikor a por leülepszik, talán megoldjuk. Soha nem lehet tudni. Sosem gondoltam volna, hogy 20 évvel később megcsináljuk az 1-et és a 2-őt, szóval...".

Hirdetés

Tony Hawk összességében csalódottan nyilatkozott, de azért a végére csepegtetett némi reményt is a rajongói szívekbe. Ti örülnétek a Tony Hawk's Pro Skater 3+4 remake-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)