Hirdetés

TOP 10 főcím #6

|

Zajlik a visszaszámlálás, Croft kisasszony első eljövetelének melankolikus dallamai után karibi élményfürdő következik.

Hirdetés

Elérkeztünk Flatline gondozta sorozatunk hatodik darabjához, elhagyjuk a Kárpát-medence téli időjárás sújtotta területét és pálmafákkal tarkított homokos tengerpartokra kalandozunk most következő állomásunk alkalmával. A Secret of Monkey Island bemutatkozó epizódja hamisítatlan karibi hangulattal rendelkezett, most újra átélhetjük, és magunk elé képzelhetjük a rózsaszín fűszoknyában, érzékien vonagló egzotikus hölgyeményeket, akiket különféle fúvós hangszereken és dobokon kísérnek társaik. Guybrush Threepwood becses nevét nem könnyű megjegyezni, kifejezetten azon játékosoknak, akiknek valamilyen oknál fogva kimaradt életükből - a többek között - Ron Gilbert által is jegyzett kalandjáték, melyben folyamatosan röpködtek az ütősebbnél-ütősebb poénok és párbeszédek. Főcímzenéket felvonultató Helikopteres sorozatunk hatodik lépcsőfokán köszöntsétek tisztelettel a Secret of Monkey Island nyitányának főcímét. A GSTV ellenállhatatlan oldalán megtalálhatjátok az eddigi helyezetteket, eláraszthattok minket mozgó matériákkal, nyerhettek, valamint tippelhettek, milyen alkotás kerül következőre adásba.

top-10-focimzene-6-helyezett.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)