Hirdetés

TOP 10 játékkarakter, a Mikulás hasonmásaként

|

Lássuk, hogy mely karakterek hasonlítanak a legjobban a Télapóra, akár kinézetre, akár tulajdonságokra.

Hirdetés

Ma ez már a második lista, de ez lényegesen aktuálisabb, mint az előző. Holnap jön a Mikulás, ennek apropóján számba vesszük (thx Megabits), hogy a játékokból megismert karakterek közül kik azok, akik hasonlóan tevékenykednek, mint az öreg fehérszakállú, még ha a végkimenetel kicsit más is.

10.) Zeus -  God of War: Mint az Olimposz góréja, fehér szakállával és hajával ideális figura lenne a klasszikus Mikulás helyettesítésére. Figyelembe véve kidolgozott hasizmát, a családanyák bomlanának érte.

9.) Dusty - Medal of Honor: ahogyan a rénszarvasos Mikulás, úgy Dusty-nak is beutazza a világot a küldetések folyamán, melyekben igen fontos tényező az idő, és az, hogy senki ne lássa meg. A Medal of Honour hősénél fokozott jelentősége van annak, hogy ki volt jó, és ki volt rendetlen.

8.) Gouken - Street Fighter 4: Nem csak kinézetében hasonlít, hanem viselkedésében is, hiszen elég, ha csak a kicsi Ryu-ra gondolunk, akit megmentett, és a világ legjobb harcosává nevelt. Gyerekbarát figura.

7.) The End - Metal Gear Solid 3: Snake Eater: Eltekintve attól az apróságtól, hogy ő embereket lövöldöz le, igen komoly hasonlóságot mutat a Mikulással abban, hogy bárhová képes behatolni észrevétlenül. 

6.) Al Mualim - Assassin's Creed: őt főleg a kinézete miatt részesíthetjük előnyben, de nem ülhetünk nyugodtan az ölébe, mert attól félhetnénk, hogy egy éles penge fogja felhasítani hamvas bőrünket, és belsőszerveinket.

5.) MacGruder - GUN: Kapzsiság, korrupció, szadizmus és hiányzó szemgolyó. Ezek nem azok a dolgok, melyek első blikkre eszünkbe jutnak, ha a Mikulásra gondolunk. Ugyanakkor MacGruder nagy szakálla, mackós alkata mégis szerethetővé teszi, sok bűne ellenére.

4.) Sheriff Johnson - Red Dead Redemption: Ugyanúgy, ahogyan a Télapónak, neki is van egy listája, hogy kik voltak jók és kik voltak rosszak.

3.) Bill - Left 4 Dead: Nincs nagy hasa, és nem annyira vidám, de ki lenne az, amikor az élő emberek már csak svédasztalként funkcionálnak a zombiknak? Ugyanakkor a "Sacrifice" DLC bizonyítja, hogy törődik másokkal, márpedig ez a Karácsony elsődleges üzenete.

2.) Wizard - Gauntlet: Köpenyében és szakállában egy kiköpött old school Mikulás, a mágia birodalmából. Egyes országokban a gyerekek süteményt tesznek a nappaliba, hogy az éjjel érkező Télapó egy kis energiapótláshoz juthasson általuk. Ez pedig egy igen fontos hasonlóság, ugyanis "Wizard needs food, badly!"

1.) Dr. Thomas Light - Mega Man: kinézetre mindenképpen ő hasonlít legjobban a Télapóra, hiszen van szép fehér szakálla, kerek pocakja, és rengeteg vidámsággal rendelkezik.Ráadásul belőle és Mega Man-ből számos játékfigura készült, márpedig a gyerekek a játékokra buknak.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)