Hirdetés

Toplista: A 28 legjobb FPS

|

Listára vágták a legjobb huszonnyolc lövöldözős játékot, megérte vele szenvedni vagy teljesen értelmetlen a leltár?

Hirdetés

Legyünk magunkhoz őszinték: képzeletünkben eddig hányszor játszadoztunk el a gondolattal, hogy megalkothatjuk a világ legsikeresebb és legjátszottabb lövöldözős játékát? Mielőtt nekilátnátok számegyenesen ábrázolni válaszaitokat tegyünk fel egy újabb megválaszolandó kérdést: ha kiadjuk az általunk egekbe dicsőített, tökéletes alkotást, vajon azzal elnyerjük társaink elismerését és rajongását, osztani fogják véleményünket, valamint a legkiemelkedőbb FPS címek között emlegetik majd? Utóbbira azonnal rávághatunk egy erőteljes nemet. Hogy miért? Nos, a miértekre mindenki tudja a választ, éppen emiatt kerekedik ízletes beszélgetés, esetenként vita, legrosszabb esetben fórumharc a különféle toplisták és felsorolások láttán. A most következő lajstrom az splegends.com oldalát ékesíti, témája mellett nem tudunk említés nélkül továbbhaladni: rangsorolták az eddig megjelent FPS játékokat, összesen 28 képviselőjüket említették meg, melyek között a Half-Life 2 győzedelmeskedett. Kivonatolt listájukat átmentettük. Nektek mi a véleményetek? Várjuk az általatok legjobbnak ítélt FPS játékok listáját is!

halflife2.jpg
 

#1: Half-Life 2
#2: Call of Duty 4: Modern Warfare
#3: BioShock
#4: GoldenEye 007
#5: Doom II
#6: Quake II
#7: Duke Nukem 3D
#8: Halo 3
#9: System Shock II
#10: F.E.A.R.
#11: Deus Ex
#12: Crysis
#13: Perfect Dark
#14: Metroid Prime
#15: Unreal Tournament
#16: Far Cry
#17: Battlefield 1942
#18: Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
#19: Thief: The Dark Project
#20: Counter-Strike: Source
#21: TimeSplitters: Future Perfect
#22: Alien vs. Predator 2
#23: No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way
#24: The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
#25: Turok 2: Seeds of Evil
#26: Tribes 2
#27: Blood
#28: Return to Castle Wolfenstein 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)