Hirdetés

Toplistás adatvesztések

|

Az adattárolók hajlamosak szeszélyesen viselkedni, mégis gyakorta maga a felhasználó jelent veszélyt saját adataira.

Hirdetés

5. A pórul járt csalók és a fizika törvényei
A KÜRT praxisában ritkán fordul elő rendőri intézkedés miatt bekövetkezett adatvesztés, de azért akad üdítő kivétel. Két éve a rendőrség egy panelház 6. emeletén tartott házkutatást. Az ügyben egy olyan cég után nyomoztak, amelyik elektronikus csalások elkövetésével volt gyanúsítható. A nyomozók a lakás átvizsgálása után a ház mellett merevlemezekre bukkantak.

 

Ezeket a 18 méteres szabadesés élménye kissé megviselte, komoly fizikai sérüléseket szenvedtek. Mivel a rend őrei nagyon szerettek volna némi információt kicsiholni belőlük, alátámasztandó a vádakat, gyorsan beszállították őket a KÜRT adatmentő laborjába, ahol sikeresen lementették az adatokat, melyeket az eljárás során fel is használták. Úgy tűnik, a mágneses jelek eltüntetésére az adattároló hatodikról való kihajítása nem a legmegfelelőbb eszköz.

 

Tovább a teljes toplistához >>>



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)