Hirdetés

Topware játékok a GOG-on

|

A régi játékok tárházának kínálata hamarosan a Topware Interactive régebbi klasszikusaival egészül ki.

Hirdetés

A TopWare Interactive 1995-ben jött létre német tőkéből és német vezetés alatt Lengyelországban. 2001 februárjában azonban becsődölt, s minden hozzá kapcsolódó jogot felvásárolt a Zuxxes Entertainment, amelyik las vegasi központtal feltámasztotta négy évvel ezelőtt a TopWare kiadót és márkanevet.

Earth 2160

earth-2160.jpg


Játékaik közül a Earth sorozat (Earth 2140, Earth 2150, Earth 2160 - futurisztikus RTS), a Gorky 17 (körökre osztott taktikai játék), a Jack Orlando: A Cinematic Adventure Director's Cut (rajzfilmes külsővel megáldott filmnoir kalandjáték), Jagged Alliance 2: Wildfire (a kultikus taktikai játék önállóan futtatható kiegészítője), Septerra Core: Legacy of the Creator (sci-fi és fantasy elemekkel teletűzdelt, JRPG-re emlékeztető szerepjáték) kerül be a Good old Games kínálatába. Ezek közül a Jack Orlando és az Earth 2140 már letölthető egyenként 5.99 dollárért cserébe.

Septerra Core

septerra.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)