Hirdetés

Torchlight 2 - bemutatkozott az MMO-vá lett „Diablo-klón”

|

A Runic Games eredetileg egy multis kiegészítéssel varázsolta volna MMO-vá a Torchlight-ot, de inkább készítettek egy rendes MMORPG-t. Ím, hát sorozattá érett a "jó kis Diablo-klón"

Hirdetés

A sokak által csupán "jó kis Diablo-klónnak" titulált Torchlight 2009-ben jött, látott, és győzött. A régi Blizzard-osok és Flagship-esek alkotta csapat igen jól találta el a koncepciót, hiszen minden kritika dacára elnyerte a játékosok és a szakma bizalmát, elismerését. Mindenkinek jólesett elmerülni a Diablo-jellegű pörgős hack-and-slash kalandokban.

A teljes élvezethez már csak a multiplayer lehetőségek hiányoztak. Ennek megoldására eredetileg egy MMO-s kiegészítést készítettek volna, ám a Runic Games ehelyett inkább elkészítette a második epizódot, ami már egy korrekt MMORPG lett. A multi alatt alapvetően kooperatív multiplayer módot kell érteni, amelyet helyi hálózaton és interneten keresztül is játszhatunk - utóbbihoz peer-to-peer szolgáltatással választhatunk társakat.

A multi mellett más újdonságok is kerültek a Torchlight 2-be. Magas szintet elért karakterünket sok-sok pontért cserébe nyugdíjba küldhetjük, és helyette egy még erősebb hőst fejleszthetünk, az új kezelőfelület már logikusabban kezelhető, a cell shaded stílusú grafika szebb lett, és immár képes a dinamikus időjárás- és napszak váltakozásra. Megmarad a halászat, a háziállatok, és a jóféle TorchEd mod-szerkesztő, ami online módban még jobb móka lesz, mint single-ben.

A Torchlight 2 2011 tavaszán érkezik PC-re, ingyenesen letölthető formában, mikrotranzakciókkal fűszerezve - de az élményen állítólag nem fog rontani, ha nem költünk pénzt. További részletek a játékinfóban, artwork-ök alant és a galériában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)