Hirdetés

Torchlight II - Gamescom trailer

|

A Diablo-klónok talán legjobbika lett a Torchlight, amelynek új változata érkezik majd.

Hirdetés

Sokan ugyanis kifogásolták, hogy a Torchlightban nem lehet multizni - a Torchlight 2 igyekszik majd orvosolni ezt a problémát.

Nem, nem mmo lesz a Torchlightból, "csak" coop játék, azonban így is rengeteg új és véletlenszerűen generált külső terep, perzisztens random dungeonok, csillió új tárgy vár minket majd. Érdekes dolog a Torchlight 2-ben a Retirement System - a karakterünk nyugdíjba mehet és ilyenkor tudását megoszthatja az accountunkon található egyéb karakterekkel - emellett a játékban újra lehet majd pecázni - amely minden virtuális játékok legjobb virtuális hobbija. S persze lesz még sokminden más...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)