Hirdetés

Torchlight teljes játék ajándékba? Gyere be hozzánk!

|

Április 18-án és 19-én a GameStar szerkesztőségben ajándékba kaptok egy Torchlight kódot, ha nálunk veszitek meg a legújabb GameStar magazint. Ráadásul itt olcsóbb, csak 1795 forintot kell fizetni érte.

Hirdetés

Április 19-én jelenik meg a 2013/04-es GameStar magazin, de mi már most ünnepelni hívunk benneteket. Ha bejöttök a GameStar szerkesztőségbe (Project/029, 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. A. ép., IV em.) ma fél 5-ig, vagy holnap 8:15 és 15:00 között, akkor egyrészt olcsóbban, csak 1795 forintért vehetitek meg a legújabb GameStar magazint, másrészt egy Steames verzióra beváltható Torchlight kódot is kaptok hozzá ajándékba.

Ha esetleg nem emlékeztek már annyira jól, akkor itt a Torchlight teszt, érdemes érte bejönni hozzánk, hiszen ajándékba adjuk a GameStar mellé. És az megvan, hogy a Deus Ex: Human Revolution egyébként a GS teljes játék? Nem nagyon kell tovább érvelni, tessék felvenni a futócipőt, és idekocogni szépen, amúgy is süt a nap, hemzseg a nyár, csodásak a lányok. Mi is szépek vagyunk, gyertek el megnézni, most megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)