Hirdetés

Törölni akarnak a Facebookról? Ne dőlj be!

|

Újabb fenyegető e-mail terjed a Facebookon, amelyet valójában nem a közösségi oldal adminisztrátorai küldenek ki.

Hirdetés

"A visszajelzések szerint a fiókján keresztül megsértette a Facebook szabályzatát más felhasználók bosszantásával és zaklatásával. A rendszerünk 24 órán belül le fogja tiltani a profilját, ha nem erősíti meg annak valódiságát. 

Kérjük erősítse meg a fiókjának eredetiségét a következő hivatkozáson: (link)

Köszönettel a Facebook csapata"

Ha ilyen levelet kapsz, akkor ne dőlj be! Az üzenetben elhelyezett speciális hivatkozás ugyanis egy olyan oldalra vezeti a potenciális áldozatokat, ahol a weblap a "megerősítő" procedúra során elkéri a felhasználó közösségi és levelező profiljának a nevét, a jelszavát, valamint személyes és bankkártya információkat is. 

További részletek a PC World oldalán találhatóak, olvassátok el figyelmesen, és ne higgyetek az ilyen akcióknak - a közösségi oldalak soha nem fognak ilyen adatokat kérni! Vagy ha igen, hamar kiürülnek majd...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)