Hirdetés

Törölte a 2024-es BlizzCont a Blizzard, és a következő sorsa is kérdéses

|

Idén inkább más eseményekre szeretnének fókuszálni.

Hirdetés

A Blizzard nemrég egy hivatalos közlemény formájában adta a rajongók tudtára a hírt, miszerint a 2024-re tervezett BlizzCont nem fogják megtartani, az esemény elmarad. És egyáltalán nem biztos, hogy csak az idei rendezvényről van szó, ugyanis az említett rövidke közleményben egészen pontosan úgy fogalmaznak, hogy másféle eseményformákat is megvizsgálnak, ugyanakkor izgatottan várják azt, hogy valamikor a következő években visszahozhassák magát a BlizzCont is - ez nem igazán úgy hangzik, mintha 2025-ben számítani lehetne rá.

Mindenesetre megtudtuk azt is, hogy az elkövetkező hónapokban többet fogunk majd megtudni az idén esedékes megjelenésekről így a World of Warcraft: The War Withinről és a Vessel of Hatredről, a Diablo IV első kiegészítőjéről is.

Hirdetés

Ezek kapcsán "új és különleges" módokon szeretnék majd elérni a közönséget - jelentsen ez bármit is. Az idei gamescomon mindenesetre biztosan ott lesz a Blizzard, ezt külön ki is emelték. 

A BlizzCon egyébként tavaly tért vissza némi hiátus után. 2020-ban és 2021-ben egyáltalán nem tartották meg, 2021-ben pedig egy online eseménnyé formálódott át a Blizzard korábban legnagyobb éves bulija. Könnyen lehet, hogy ahogy az E3 is elveszítette a varázsát majd végleg kipukkadt, a BlizzCon végnapjai is közelednek.

Ti sajnálnátok, ha így lenne?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)