Hirdetés

Tört Max Payne 2-t árult a Rockstar

|

Néhány játékos figyelt fel a turpisságra. A Rockstar azonnal javította a „hibát".

Hirdetés

Réges-régen, mikor Max Payne legutoljára látogatott el hozzánk, az ügyes Myth hacker csapat ajándékozta meg a warezra fogékony játékosokat a CD nélküli játék lehetőségével.

Néhány Steam játékos a napokban döbbenten vette észre, hogy a Valve rendszerében árusított, és természetesen lemez nélkül is működő Max Payne 2: The Fall Of Max Payne gyakorlatilag ugyan az a feltört verzió, mint amivel anno találkozhattunk. Ennek bizonyítéka, az executable notepados megtekintésekor látható szép kövér Myth felirat. A Rockstar azonnal lépett, és most már a korrekt verzió érhető el Steamen. Egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy míg a tört verzió 1.1.102 verziószám alatt futott, a helyette most behozott „új" Max Payne 2: The Fall Of Max Payne verzió csak 1.0.98 számokat visel magán. Ejnye-bejnye Rockstar!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)