Hirdetés

Történelmi traktorozás: Agrar Simulator - Historical Farming

|

Sokan megmosolyogják az ilyen témájú játékokat, pedig nincs rá ok. Mi legyünk egy kicsit okosabbak, és örüljünk annak, hogy ilyen is van.

Hirdetés

Életem első GameStar cikke a "Rétegjátékok széles rétegeknek" címet viselte, amiben többek között a mezőgazdasági szimulátorokról is szó esett. Érdemes tudni ezekről, hogy bár sokan csak vigyorognak rajtuk, meg közepes értékű poénokat gyártanak róluk, de közülük csak kevesen tudják, hogy igazi sikerjátékokkal van dolguk.

Komoly közösségek szerveződtek például a Farming Simulator és az Agrar Simulator köré, modok tengerében fürdőzhet a földművelni vágyó játékos, és számtalan hazai, igen szépen kidolgozott kiegészítő gyarapítja a kínálatot.

Az Agrar Simulator - Historical Farming az 1950 és 1970 közötti időszakot dolgozza fel, így ennek a kornak a traktoraival és művelőeszközeivel állíthatjuk elő a termékeket. Ahogyan azt ezekben a játékokban megszokhattuk, a modellekre nem lehet panasz, így most is részletesen kidolgozott, funkciójukban megfelelő masinákat vezethetünk, illetve vontathatunk.

A játékos eldöntheti, hogy az Alpok lábánál, vagy valami napsütéses fennsíkon kíván-e gazdálkodni, miután májusban megjelenik a játék. Mindenképpen megérdemel egy esélyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)