Hirdetés

Total Chaos - Overgrowth - kalandjáték a Doom 2 modjának a modjával

|

Ennél bonyolultabb már nem is lehetne a helyzet. Viszont ennél ígéretesebb sem. A Total Chaos projektet meg kell csinálni.

Hirdetés

A Kotakus pajtások hívták fel a figyelmünket a Total Chaos - Overgrowth-ra, ami Doom 2 modjának moddolt változatából születő egyáltalán nem Doom 2 szerű játék.

De tényleg. A Total Chaos egy poszt-apokaliptikus játék, ahol nincsenek fegyvereink, pusztán a felfedezésről szól és a játékosoknak a leleményességéről, hogy hogyan tudják felhasználni a környezetüket a túlélésért. Na, a Doom 2 nem ilyesmi volt, a fejlesztők pedig elmondták, hogy inkább a Stalker inspirálta őket a Total Chaos elkészítésénél.

A játékot már nem bírta volna el az öreg kód, ezért Graf Zahl GZDoomját és a Zandronumot használták fel a fejlesztők, hogy extra cuccokat belepakolhassák a játékba. Elég jól is néz ki, legalábbis a teaser alapján bizakodóak vagyunk.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)