Hirdetés

Total War akció a Steamen

|

Egy hétig 66%-os kedvezmény jár a Total War játékokra a Steam áruházában

Hirdetés

Az utóbbi időkben megfigyelhető, hogy a Valve folyamatos akciókkal és leértékelésekkel csábítja a pénzt spórolni kívánó játékosokat. A hétvégi akciók mellett most már állandó vendégnek számítanak a hétközi leárazások is, és így komoly ajánlatoktól eshet el az, aki nem jelentkezik be egy héten minimum kétszer Steam fiókjába.


Így van ez most is, mert egy hétig tartó akcióban 66%-os kedvezménnyel lehet a tiéd öt Total War játék. A Medieveal II és kiegészítője a Kingdoms is egyaránt 3,39 €, ami átszámítva durván 960 forintnak felel meg. A Rome: Total War ettől valamivel drágább. Ő 4,41€ (1230 Ft), Alexander nevet kapott kiegészítője viszont megint csak 3,39 juró. A sorozat már megjelent legfrissebb tagja az Empire: Total War mostani árcéduláján pedig a csábító 10,19 eurós ár olvasható, ami nagyjából 2900 forintnak felel meg. A nagyvonalú engedményeket jövő hétfőig tudjátok kihasználni a Steam áruházában. Elő a bankkártyákkal!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)