Hirdetés

Total War: Attila - már lehet modolni (videó)

|

A The Creative Assembly elérhetővé tette a Total War: Attila hivatalos modkészletét, szóval ha valaki érez magában elég elszántságot, jöhet a Goat Simulator crossover.

Hirdetés

A The Creative Assembly-nek köszönhetően már tölthető a Steamen a Total War: Attila fejlesztői készlete. Egy kattintás és megnyílik a világ.

A fejlesztők elmondása alapján a Total War: Attila modkészlete, vagyis az Assembly Kit meglehetősen ismerős lesz a Rome 2 és a Shogun 2 moddereinek, de ez az új verzió sokkalta több lehetőséggel kecsegtet, mint a korábbiak.

A csomag a következő eszközöket tartalmazza: a Terrain Raw Data erőforrás-csomag 60 GB in-game adatmennyiséget jelent, a DaVE lehetővé teszi az adatbázis szerkesztését, a BOB a modellek, animációk és textúrák nyers adatait dolgozza fel, a TeD-del egyéni harctereket hozhatunk létre, míg a Terryvel a kampánytérképek szerkesztését oldhatjuk meg. További részleteket a hivatalos Total War Wikin találtok. 

Ti milyen modokat látnátok szívesen a Total War: Attilában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)