Hirdetés

Total War: Shogun 2 Limited és Collector's Edition bejelentve

|

Ízléses gyűjtői kiadás vár a feudális Japán rajongóira, ám annak sem kell keseregnie, akinek vékonyabb a pénztárcája.

Hirdetés

A Creative Assembly tíz év elteltével tér vissza a Total War széria gyökereihez a Total War: Shogun 2 révén. A rendkívül látványosnak ígérkező stratégiai játék három különféle kiadásban lát majd napvilágot.



A normál kiadás értelemszerűen az alapjátékot tartalmazza majd mindenféle extra nélkül. A limitált változat értelemszerűen ingame extrákban gazdag.
- További választható frakcióként tűnik fel Hattori ninja klán, a harcművészet és a gerilla taktikák nagymesterei
- Exkluzív történelmi csata: 1575-ben Nagashino mellett ütközött meg a legendás Takeda klán az Oda-Tokugawa klánszövetséggel
- Egyedi páncél a játékos avatárjának, mely nem csak extra védelemmel látja el a generálist, hanem még a közelben tartózkodó csapatok morálját is javítja.
- A játékos avatárja több tapasztalattal, és jobb képességekkel kezdi online karrierjét, mint a normál kiadásban.

Total War: Shogun 2 Limited Edition


Sung Tzu A háború művészete című alkotását idézi a bambuszreplika dobozba csomagolt Total War: Shogun 2 gyűjtői változata, mely alapból a limitált kiadású játékot tartalmazza, ám ezzel még korántsem értünk az extrák végére.
- Egy csodaszép artbook
- Egy Takeda-Shingen daimjó szobrocska

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)