Hirdetés

Total War: Shogun 2 - Rendszerkövetelmény

|

Nincs szükség Paksra a Total War következő részéhez. Élsimítási gondok nélkül nézhetjük majd a sok harakirit!

Hirdetés

Repkedő végtagok és spriccelő artériák. Csak pár dolog, amit egy szamurájkard helyes/helytelen használata okozhat. A most nyilvánosságra hozott gépigény mellett az ilyen „leterhelő" látványt sem lesz gond tökéletesen megjeleníteni.

A Total War sorozatok mindig komoly vasat igényeltek és sok felhasználó általában a megjelenésükhöz kötött egy-egy teljes, vagy részleges gépcserét. Ehhez képest a feudális Japánt bemutató felvonás elég baráti paramétereket követel. A minimum értéket véleményem szerint sokatoknak sikerül majd lazán megugrani.

Minimum:
Processzor: 2 GHz Intel Dual Core processzor / 2.6 GHz Intel Single Core processzor, vagy ezzel egyenértékű AMD processzor
Memória: 1GB RAM (XP), 2GB RAM (Vista ,Win7)
Videókártya: 256 MB DirectX 9.0c kompatibilis grafikus kártya
Monitor: 1024×768 minimum képernyőfelbontás
Hely: 20GB

Ajánlott:
Processzor: Második generációs Intel Core i5 processzor, vagy egyenértékű AMD proci
Memória: 2GB RAM (XP), 4GB RAM (Vista / Win7)
Videókártya: AMD Radeon HD 5000 és 6000 szériás grafikus kártya vagy egyenértékű DirectX 11 kompatibilis grafikus kártya
Monitor: 1280×1024 minimum képernyőfelbontás
Hely: 20GB

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)