Hirdetés

Total War: Three Kingdoms - részletes diplomáciai lehetőségeket kapunk

|

A háborúzás mellett nagy hangsúly lesz a különböző frakciók közötti kapcsolatokon is a Creative Assembly játékában.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint jövőre jelenik meg a Total War: Three Kingdoms, amelyben legendás kínai hadvezérek csapnak majd össze egymással, és elég grandiózus harcokra számíthatunk. Azonban nem csak a csatatéren nyújtott teljesítményünk számít majd a kalandozások során.

Hirdetés

A fejlesztők közzétettek két videót, amelyek egy kicsit részletesebben is bemutatják a játék főbb diplomáciai funkcióit. Az elsőben megnézhetjük például azt, hogyan léphetünk kapcsolatba a pályán lévő többi frakcióval, illetve azt is, miképp rendezhetjük ügyes-bajos dolgainkat velük. Külön érdekesség, hogy nemcsak nyersanyagokkal kereskedhetünk majd, hanem akár területekkel is.

A második bemutatóból pedig többek között kiderül, milyen egyezményeket köthetünk a többiekkel, ha esetleg úgy döntenénk, hogy szövetségre lépünk valakivel.

A Total War: Three Kingdoms 2019. március 7-én jelenik meg PC-re. Hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)