Hirdetés

Total War: Warhammer 2 - tengerparti csatákat hoz a következő DLC

|

A stúdió nem várt sokat az új tartalmak leleplezésével és megerősítette, hogy Vampire Coast lesz a következő állomás.

Hirdetés

Csak pár órája írtunk arról, hogy a fejlesztőcsapat hamarosan leleplezi a Total War: Warhammer 2 újdonságát, de a vártnál kevesebbet kellett várnunk rá.

Hirdetés

Jön az Eye of the Vortex és a Mortal Empire kampányokban is játszható DLC, a Curse of the Vampire Coast, amely négy legendás Kalóz lorddal bővíti az alapjátékot, akik a híres Star-Metal Harpoon után kutatnak, hogy ezzel az uralmuk alá hajtsák az ősi szörnyet, Amanart. A közelgő csomag olyan újdonságokkal dobja fel a játékmenetet, mint a muskétás zombi matrózok, a tengeri szörnyek, a hátborzongató revenantok, egy új varázstan, kalóz stílusú kampány mechanikák és egyedi testreszabási lehetőségek, de a bejelentéshez mellékelt kedvcsináló bővebben is megmutatja, hogy mire számíthatnak a rajongók: 

A Total War: Warhammer 2 - Curse of the Vampire Coast november 8-án érkezik meg PC-re. Ti le fogtok csapni rá a megjelenéskor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)