Hirdetés

Ütős trailerrel debütált a Total War: Warhammer 2

|

A nagy sikert arató Total War: Warhammer folytatása hamarabb érkezik, mint azt sokan gondolták volna, a készítők pedig most egy látványos előzetesben mutatták be, mire számíthatunk a második részben.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt a Sega már elárulta, hogy fontos bejelentéssel készülnek mára, és bár konkrétumokat nem mondtak, az internet népe nyilván rájött, hogy egy Total War: Warhammer 2 leleplezés van készülőben.

Menetrend szerint érkezett is a trailer, amiben a High elfek, a Dark Elfek és a gyíkemberek ugranak egymás torkának. A kiadó nyilatkozata szerint négy kontinensen (Ulthuan, Naggaroth, The Southlands, Lustria) küzdünk majd mocsarakban, dzsungelekbem megbűvölt szigeteken és kopár felföldeken a végső győzelemért.

Ha valakinek az előző rész is ott figyel a fiókjában, az a 2017-es megjelenést követően nem sokkal egy extra pályát is kap majd, méghozzá teljesen ingyenesen.

Nektek hogy tetszett az első rész? Felismertétek a negyedik fajt a trailerben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)