Hirdetés

Total War: Warhammer - ajándékokkal ünnepeljük a fejlesztőket

|

Az Alien: Isolation és számos Total War játék fejlesztője, a The Creative Assembly már harminc éve tevékenykedik a szakmában, amit velünk együtt szeretnének megünnepelni.

Hirdetés

Sokkoló belegondolni, de két évvel a születésem előtt alapították meg a Creative Assembly-t, amely kezdetben Amiga és ZX Spectrum játékokat portolt DOS-ra. Mindez 30 éve történt, erről a kerek évfordulóról pedig a csapattal együtt emlékezhetünk meg. 

Hirdetés

A stúdió bejelentette, hogy az ünneplés részeként minden Total War: Warhammer játékos teljesen ingyen megkap 30 elit egységet, hatot mindegyik frakcióból (Beastmen, Bretonnia, Chaos, Norsca, Wood Elves). Az ajándékra augusztus 10-től csaphatnak le az érdeklődők, beleértve az új Norsca DLC-t is. Nézzétek meg a galériában, hogy milyen különleges egységeket húzhattok be átmenetileg: 

A képek mellett van egy két és fél perces videó is, amiben mozgásban is láthatjátok az ingyenes tartalmakat, köztük olyan bestiákkal, mint a kalkengardi mészárosok: 

Hamarosan megjelenik a játék folytatása, a Total War: Warhammer 2, amelyre szeptember 28-án számíthatunk PC-re, addig is kihúzzuk az ajándékokkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)