Hirdetés

Total War: Warhammer - kipróbálható a pályaszerkesztő

|

Nemsokára mindenki készíthet saját pályákat a Total War: Warhammerben, de a pályaszerkesztő béta változatát már most kipróbálhatja, aki Windows 10-en játszik.

Hirdetés

Ugyan nemrég jött egy nagyobb DLC a Total War: Warhammer fejlesztőitől is, igazán hosszú távon akkor maradhat izgalmas ez a játék, ha a felhasználók is tudnak hozzá tartalmakat készíteni. Ehhez hozzájárul a Creative Assembly, ugyanis hamarosan megérkezik a játék pályaszerkesztője.

Ebben a többjátékos módban lejátszott ütközetekhez és a gép ellen vívott különálló csatákhoz hozhatunk létre új helyszíneket, tehát a kampányban nem használhatjuk majd a rajongói alkotásokat. Az igazán élvezetes játékélmény érdekében ráadásul a terepviszonyok átalakítása mellett a mesterséges intelligencia viselkedését is testreszabhatjuk. Az eszközkészlet egyelőre béta változatban van és csak Windows 10 alatt elérhető, de idővel Windows 7 és 8 alatt is használhatjuk majd.

A teljes verzió valamikor február végén érkezik, és a rajongók által készített pályák megosztásának két különböző módja is lesz. A Steam Workshop mellett többjátékos meccsekbe belépve is automatikusan letölthetjük a host által használt rajongói pályákat.

Ti melyik híres csata mását játszanátok újra szívesen a Total War: Warhammerben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)