Hirdetés

Totempusztítás a böngészőben

|

Az egyik legnépszerűbb Játéközön.hu feltöltés ma kapta meg a folytatását. Köszöntsük együtt a Totem Destroyer 2-t.

Hirdetés

A Játéközön.hu hajnalán az első -mondhatni tesztjellegű- játékfeltöltések között ismerhettük meg a kiváló ötletek mentén kivitelezett Totem Destroyer-t. A fizikai feladványnak is nevezhető játékban egy nagy halom, egymásra pakolt dobozból képzett tornyot kellett az elemek egyenkénti kilövésével úgy lebontani, hogy az annak tetején csücsülő aranytotem még véletlenül se pottyanjon a földre. Volt is minden pályán egy építőelem, amit nem lehetett eltávolítani, és ami a végső platformként szolgált a drágaság számára. Nos, a gyorsan kipörgethető, ám végtelenül szórakoztató flash játék a napokban kapta meg folytatását, ami a találó Totem Destroyer 2 nevet kapta. Az alapkoncepció lényegében megegyezik az első részével, de a dobozok terén lényeges változások történtek. A többféle építőelem más-más hatással van környezetére, amikor kilőjük azt. Van amelyik roban, s ezáltal minden repül körülötte, de van amelyre a negatív gravitáció hat, s inkább a levegőben érzi jól magát. Szóval nem könnyű, de ha lehet még szórakoztatóbb az elődnél.

 

totem2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)