Hirdetés

Tovább csökkent az Activision Blizzard játékosainak száma

|

A vállalat több divíziójánál, így persze a Blizzard esetében is jól érzékelhető a zuhanás.

Hirdetés

Az sajnos eddig is nyilvánvaló volt, hogy az elmúlt években nagyon sokan csalódtak a Blizzardban, ami egy ideje már az Activisionnel karöltve tevékenykedik a piacon, hamarosan pedig a Microsoft égisze alatt folytathatja a munkát.

Nem tudni még, hogy a felvásárlás milyen hatással lesz a stúdió munkájára, de egyre inkább úgy tűnik, hogy minél hamarabb változtatni kellene a dolgokon, mivel tavaly rengetegen hagyták ott az Activision Blizzard különböző címeit.

Hirdetés

A kiadó által közölt adatok azt mutatják, hogy 2021 végére több divíziónál is látványosan csökkent a játékosok száma. Amíg szeptember 30-án még 119 millió felhasználóval büszkélkedhetett az Activision, addig december 31-re ez a szám 107 millióra csökkent. Kisebb mértékben ugyan, de a Blizzard és a King esetében is hasonló változás volt tapasztalható.

Azt nem tudni, hogy pontosan mely játékokat hagyták ott ennyien, de gyanítható, hogy a Blizzardnál a World of Warcraft játékosbázisa csappant meg némileg. Sokan ugyanis továbbra sem elégedettek az MMO jelenlegi állapotával, és sajnos nem biztos az sem, hogy érdemi változásokra számíthatnak a jövőben.

Szerintetek képes lehet az Activision Blizzard visszaszerezni az elveszett játékosait, vagy további csökkenésekre lehet számítani? Tényleg egy mobilos Warcraft-játék lehet a megoldás a problémákra?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)