Hirdetés

Tovább csúszik a DiRT 5

|

Eleinte csak egy héttel halasztották el a DiRT 5 megjelenését, de úgy tűnik, ez sem volt elég.

Hirdetés

Néhány külföldi újságírónak már volt lehetősége kipróbálni a DiRT sorozat következő, lazább részét, és a többség pozitívan nyilatkozott róla, de úgy tűnik, valami még nem stimmel vele. Először október 9-én akarták kiadni, majd ezt módosították október 16-ára, de most már nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy a jelenlegi generációs változatok bevárják az új konzolok megjelenését.

Hirdetés

A Codemasters bejelentette, hogy a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os változat új megjelenési dátuma november 6., az Amplified Edition vásárlói pedig november 3-ától szánthatják a sarat. Mivel a PlayStation 5 és az Xbox Series X megjelenési dátuma még nem ismert, az ezekre a platformokra szánt változat esetében továbbra is csak annyi az ígéret, hogy még idén megjelennek, a Stadia felhasználóinak pedig 2021 elejéig kell várni. A csapat nagyon hálás mindenkinek a támogatásért, valamint a pozitív visszajelzésekért, illetve megígérték, hogy hamarosan újabb infókat, videókat kapunk, továbbá részletezik a multis lehetőségeket is.

Lesz azért még izgalmas játék októberben, a linken találhatjátok meg a megjelenési listát.

Címkék: #dirt 5 #codemasters
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)