Hirdetés

Tovább finomodik a 3DS külseje

|

Már csak minimális különbségek lesznek a boltokba kerülő és a koncepciókban bemutatott 3DS között.

Hirdetés

Amikor először prezentálták a Nintendo 3DS-t, a fejlesztők további dizájnváltoztatást ígértek, a napokban viszont kiderült, hogy a hordozható konzol kinézete végleges.


A DS bemutatása és megjelenése között gyökeresen megváltoztatták a konzol külsejét, azonban az előzetes információknak ellentmondva a 3DS esetében a Nintendo úgy döntött, hogy a piacra kerüléskor nem lesz másmilyen a 3DS külseje - bármikor is jelenjen meg a hardver.
Előreláthatólag viszont még várható néhány kisebb finomítás. Úgy látszik, hogy a szigetország fejlesztői meg vannak elégedve munkájukkal és inkább a konzol tulajdonságait promotálják, nem pedig a külsejét. Hideki Konno nyilatkozata szerint a 3DS kinézete mondhatni végleges, egészen a 3DS Micro 3DS XL, illetve Lite megjelenéséig.
Sokan reménykedtek abban, hogy Nintendo betartja a megígért módosításokat, és másképp fog kinézni a hardver, mint a bemutatón, de úgy látszik, a DS-sel ellentétben a fejlesztők ez alkalommal meg vannak elégedve az eredeti dizájnnal.

Itt van egy jó kis bemutató, hogy milyen lesz akkor konkrétan a cucc:

 

Címkék: #nintendo
Platformok: Nintendo 3DS
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)