Hirdetés

Tovább késik a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

|

Sajnos egy ideje már sejteni lehetett, hogy nem kapjuk meg idén tavasszal az új LEGO játékot.

Hirdetés

A mai napon a TT Games hivatalosan is bejelentette azt, amit azért már jó ideje sejteni lehetett: késik a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, a játék nem fog megjelenni 2021 tavaszán. Mivel már javában benne járunk a tavaszban, és semmi kézzelfogható új információ nem érkezett a játék kapcsán hosszú ideje, a csúszás szinte borítékolható volt.

Azt viszont nem sejtettük, hogy annyira komoly a gond, hogy egyelőre a stúdió nem is jelölt meg új céldátumot, nem lehet tudni, mikor fogjuk valójában megkapni a The Skywalker Sagát.

Hirdetés

Az alábbi közleményben a TT Games arról ír, hogy a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga lesz az eddigi legnagyobb és legjobb LEGO játék, de több időre van szükségük ahhoz, hogy ez tényleg így is legyen. Valószínűleg nem ez az utolsó ilyen bejelentés idén, a koronavírusjárvány miatti csúszásokat komolyan meg fogja érezni a játékipar 2021-ben, vannak ugyanis olyan munkafolyamatok, amiket egészen egyszerűen nem lehet home office-ban elvégezni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)