Hirdetés

Oculus Rift DK2 - késik a VR-forradalom

|

Az Oculus Rift DK2-ket a héten kezdték volna el kiszállítani a fejlesztőknek, azonban még várniuk kell egy kicsit.

Hirdetés

A bejelentés az Oculus Rift hivatalos fejlesztői fórumán történt meg még tegnap, amikor is arról tájékoztatták a fejlesztőket, hogy egy további hetet kell várniuk a szemüvegek szállítására.

Az Oculus Rift DK2-t hatalmas tömegek rendelték elő, így a gyártó már hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy július közepén csak egy viszonylag szűk csoport kapja majd meg a saját készletét, a többieknek egy kicsit tovább kell majd várniuk. A tegnapi bejelentésből kiderült, hogy még nincsenek teljesen kész a fejlesztéssel és a legjobb felhasználói élmény érdekében tovább polírozzák az SDK-t.

Öröm az ürömben, hogy csak az első adag kiszállításával késnek egy hetet, a további szemüvegek kiszállítását ez nem befolyásolja. A DK2 rengeteget fejlődött elődjéhez képest, így a fejlesztők már alig várják, hogy kézbe vehessék a 1080p-s OLED kijelzővel és mozgásérzékelő szenzorokkal ellátott szemüveget.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)