Hirdetés

Tovább késik a Lost Coast

|

Legutóbb még úgy volt, hogy a Half-Life 2-höz készülő ingyenes pálya, a Lost Coast az akkori hír időpontjához képest két héten belül, vagyis elvileg már jövő héten meg kellett volna jelenjen. A Halflife2.net információ szerint ez azonban nem így lesz. Megtudták, hogy a Lost Coast csak a Day of Defeat Source megjelenése, vagyis szeptember 26. után fog debütálni. Ennél pontosabb dátumot nem tudtak adni... Szerintem eddig azt se tudtuk, hogy annak ellenére, hogy némileg hozzájárul a HL2 történetének kiegészítéséhez, valójában a játékból kivágott egy vagy két pályáról van szó. Ennek fényében még annyira sem értem, miért ez a nagy késlekedés. Thanks ^Killerke.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)