Hirdetés

További Resident Evil 5 DLC csomagok érkezhetnek

|

A Capcom szerint lenne még igény Resident Evil 5 DLC-re, de egyelőre nem ígérnek semmit.

Hirdetés

A Capcom egyik vezetője szerint a rajongók még szeretnének DLC-t kapni a Resident Evil 5-höz. A Capcom Unity oldalon felmerült a kérdés, miszerint várhatóak-e további DLC-k. A kérdésre, hogy mit szeretnének látni a rajongók, több száz válasz érkezett.

A vezetőség elámult látván a rengeteg választ, majd megkérdezte a fejlesztőcsapatot, mit szólnának, ha össze kéne dobni még egy, esetleg néhány DLC csomagot. Jelenleg itt tart a projket, és semmi sem biztos. A legutolsó Resident Evil 5 DLC, a multiplayeres "Versus" mód nem aratott felhőtlen sikert, főleg az árát sérelmezték a játékosok. Szerintetek kell még Resident Evil 5 DLC, és ha igen, mit látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)