Hirdetés

Toybox Turbos bejelentés - verseny a konyhaasztalon

|

A néhai Micro Machines szellemi örökösén dolgozik a Codemasters.

Hirdetés

Idősebb olvasóink bizonyára emlékeznek még a CM Micro Machines sorozatára, amely a Matchbox cég járgányainál is kisebb, nagyjából ceruzahegyező méretű játékautókra épült. 1991 és 2006 között négy rész, valamint két mellékszál is napvilágot látott. Miután 8 évvel ezelőtt beszüntették az aprócska játékautók gyártását, a Micro Machines V4 jelentette az utolsó állomást a széria számára.

Habár egy korszak véget ért, ez korántsem jelenti azt, hogy ne készülhetne több olyan játék, mely osztozik a régiek szellemiségén. A Codemasters PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra bejelentett (dátum egyelőre nincs) Toybox Turbos című alkotása épp azt a kicsit múltba révedő, gyermekkorába visszavágyó vásárlói réteget célozza meg, akik annak idején az egészt lakást játszótérré változtatták egy kisautóval a kezükben. A gyermeki képzelet játszi könnyedséggel alakította versenypályává a konyhát, a nappalit, a hálószobát, de ugyanígy a hátsó kertet, vagy apa dolgozószobáját is.

Ennek megfelelően a Toybox Turbos nem valódi, drága pénzen licencelt járgányokat vonultat fel, hanem csupa aranyos kisautót (szám szerint 35-öt), amelyek aztán 18 különféle pályán (konyha, snooker asztal stb.) eshetnek egymásnak osztott képernyőn, vagy online multiban, ha már nem nyújtanak elegendő kihívást a gépi ellenfelek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)