Hirdetés

Toybox Turbos - megjelent a Micro Machines szellemi utódja

|

Kisautók versenye a konyhaasztalon, és gyakorlatilag minden sima felületen, ami egy lakásban megtalálható. Megjelent az autós játék, amit már kiskorunkban is imádtunk.

Hirdetés

Még október végén írtunk róla, hogy a Codemasters saját klasszikus játékautós sorozatára, a Micro Machines-re kísértetiesen hasonlító játékkal áll elő Toybox Turbos névvel. Nos, nem sokat teketóriáztak a fejlesztők, a játék már meg is jelent, úgyhogy néhány órácskára visszaugranak kisiskolás éveinek gondtalanságába, nos itt a kiváló lehetőség.

A Toybox Turbos hat különböző játékmódot vonultat fel, 35 kisautó (köztük buszok és taxik, mert miért ne?) és 18 különböző pálya mellett. A helyszínek maguk bőven el vannak látva ugratókkal, különböző akadályokkal, ahogy felvehető fegyverekkel és más powerupokkal is.

 

Ha nagyon nincs más lehetőségünk, mindezt élvezhetjük egymagunkban, a mesterséges intelligencia ellen is, de a játék sava-borsa valószínűleg a négyfős helyi vagy online többjátékos módban lapul.

 

Ha a koncepció önmagában nem győzne meg, kipróbálhatjátok a játék demóját, egyelőre csak PC-n, de a jövőben Xbox 360-ra és PS-ra is ellátogatnak a kisautók.

Nektek melyik a kedvenc arcade versenyjátékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)