Hirdetés

Késni fog a Trackmania reboot, de legalább egy trailert kaptunk

|

Egy szomorú nap ez a Trackmania rajongóinak: a jelenlegi helyzetben a fejlesztők nem tudják időben befejezni a remake-et.

Hirdetés

Február végén jelentette be a Ubisoft Nadeo, hogy érkezik a Trackmania Nations felújított változata, szimplán Trackmania néven. Akkor még május 5-re tervezték a megjelenést, de azóta kicsit átalakult a világ. A koronavírus helyzet arra kényszerítette a fejlesztőket, hogy eltolják a megjelenési dátumot. Szerencsére olyan nagyon sokat nem kell várnunk, júliusban már így is ideér a játék.

Hirdetés

Ez nyilván még így sem jó hír, de addig is legalább egy új játékmenet bemutatót kaptunk:

A PC-re érkező Trackmania egyébként nem csak egy vizuálisan felújított verzió lesz: a fejlesztők azt tervezik, hogy bőséges tartalmi csomagokkal fogják életben tartani a közösség érdeklődését. Reméljük, hogy ez a terv még a megváltozott munkakörülmények ellenére is megvalósulhat majd.

A Trackmania 2020. július 1-én érkezik a Uplay és Epic Games Store digitális platformjaira. A jelenlegi információk szerint a játék csak PC-n lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)