Hirdetés

Tragikusan fiatalon elhunyt Mitten Squad, a legendás Fallout- és The Elder Scrolls-játékos

|

Joseph Wilson mindösszesen 27 éves korában hagyta itt a gamerközösséget.

Hirdetés

Minden közösségnek megvannak az oszlopos tagjai, akik nélkül sokkal szegényebb és szürkébb lenne a játékostársadalom. Közéjük tartozik Joseph Wilson, avagy ismertebb nevén Mitten Squad is, akit leginkább a Fallout és The Elder Scrolls szériákkal kapcsolatos kiváló kihívásvideói emeltek legendává a Bethesda-játékok kedvelőinek körében, de nem csak a kiadó termékeivel alkotott (elképesztő dolgokat művelt többek között a Far Cry, a Doom, a BioShock és a GTA V esetében is). 

Az egyik leghíresebb mutatványa az volt, amikor megpróbálta végigjátszani a Fallout: New Vegast anélkül, hogy megmozdította volna a játékbeli kamerát, de emlékezetes volt az is, amikor a Fallout 3-at és a New Vegast egyszerre, egy kontrollerrel teljesítette. Fantáziája, humora, kitartása és hatalmas játéktudása több mint 1,4 millió feliratkozót gyűjtött neki a YouTube-on. 

Hirdetés

Wilson utoljára 2022. július 14-én jelentkezett videóval, azóta csak a közösségi oldalain keresztül adott helyzetjelentést az egészségéről és az alkoholfogyasztással kapcsolatos küzdelmeiről. Még idén november 24-én is azt ígérte egy bejegyzésben, hogy ismét fel fog tölteni valamit, vissza fog térni, azonban erre már nem került sor, mert Mitten Squad nemrég elhunyt, mindössze 27 évesen - derült ki a michigani Molnar Funeral Homes temetkezési vállalat gyászjelentéséből. 

A Fallout és The Elder Scrolls közösségek számos tartalomgyártója a közösségi médiában emlékezett meg róla, kifejezve, hogy mekkora hatással volt rájuk Mitten Squad munkássága. TKs-Mantis hatalmas inspirációként tekintett rá, ItsJabo a kihívástartalmak úttörőjének nevezte, Micky D szenvedélyes, őszinte és vicces alkotóként fog emlékezni rá, The Spiffing Brit pedig az egyik legelkötelezettebb és legkeményebben dolgozó tartalomgyártónak tartotta. A játékosok többek között Redditen és Discordon búcsúznak Mitten Squadtól. Nyugodjék békében!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)