Hirdetés

Trailerből tudhatjuk meg, hogyan kapcsolódik az Assassin's Creed Mirage a sorozat többi játékához

|

Mi köze van az Assassin's Creed Mirage-nak az Originshez és Valhallához? Ezzel a videóval kiderítheted.

Hirdetés

Bár a szeptember sem volt éppen unalmas, az októberi és novemberi felhozatal még durvább, de egy ilyen zsúfolt időszakban is a legjobban várt játékok egyikévé sikerült előlépnie az Assassin's Creed Mirage-nak, annak köszönhetően, hogy a széria legutóbbi címeivel ellentétben nem a minél nagyobb térképre törekszik, hanem visszatér a kisebb területekkel operáló gyökerekhez.

Bagdad sunnyogásokkal teli felfedezése pedig azokat is visszacsábíthatja, akik megfáradtak az Assassin's Creed újabb formulájában. A kérdés már csak az, hogy kell-e ismerni hozzá bármilyen korábbi epizódot, például az Assassin's Creed Valhallát, hiszen annak a spin-offjáról van szó, vagy esetleg az Assassin's Creed Origins-t, amelynek hasonló a környezete.  

Hirdetés

Már mi magunk is foglalkoztunk azzal a kérdéssel, hogy van-e értelme újrajátszani a régi Assassin's Creed-játékokat a Mirage megjelenése előtt, hovatovább készültünk korábban magyarázó videóval az Assassin's Creed Valhalla sztoriját és a teljes Assassin's Creed franchise történetét illetően is. Ezekkel biztosan nem fog titeket váratlanul érni semmi a Ubisoft újdonságával kapcsolatban, azonban a vállalat gondolt azokra is, akik nem olvassák a GS-t: az alábbi trailer arról beszél, hogy mikor játszódik a Mirage és hol helyezkedik el az Assassin's Creed széria idővonalán: 

Az Assassin's Creed Mirage október 5-én jön PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Ti várjátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)