Hirdetés

Traileren a Mass Effect Trilogy

|

Közeledve a megjelenéshez a történet főbb eseményeit ismételhetjük át.

Hirdetés

Először szeptember vége felé hallottunk róla, hogy egy csomagban érkezik majd a Mass Effect, a Mass Effect 2 és Mass Effect 3, most pedig már csak pár nap választ el minket a Mass Effect Trilogy megjelenésétől.

A PC-s és Xbox 360-as debütálás örömére a BioWare kiadott egy előzetest:

A megjelenés november 6-án esedékes, de a PlayStation 3 tulajoknak december 4-ig várniuk kell erre a csomagra. A Mass Effect Trilogy-hoz mindhárom platformon más-más DLC jár majd, viszont ami rendkívül pozitív, és más kiadók számára követendő példa lehet, hogy nem irreálisan sok pénzt kérnek az összeállításért, hanem elég egy új játék árát kicsengetnünk érte. Egy áráért hármat kapni pedig igazán kellemes érzés - mind a vásárlónak, mind a pénztárcának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)