Hirdetés

Trailerrel erősít a Spartacus: Legends

|

A Ubisoft korábbi bejelentését megfejelte egy rövidke előzetessel, ami a Spartacus sorozat játékadaptációját reklámozza.

Hirdetés

PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fejleszti a Spartacus sorozat verekedős adaptációját a Kung Fu Factory, méghozzá a Ubisoft megbízásából - jelentettük pár nappal ezelőtti hírünkben.

A Kung Fu Factory korábban Just Games Interactive néven kiadtak már két Mortal Kombat és egy UFC epizódot, tehát ha verekedős játék fejlesztéséről van szó, nehezen találhatnánk náluk találóbb csapatot. A Spartacus: Legends adaptációban gladiátorokkal kell küzdenünk, mindezt tehetjük teljesen saját szájízünk szerint kialakított karakterrel vagy előre beállított harcosokkal (mint például Spartacus vagy Crixus).

A Comic-Con meghozta a produktum várva-várt mozgóanyagát is, megjelenés várhatóan 2013 januárjában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)