Hirdetés

Trailerrel kaptuk meg a Cyberpunk 2077 kiegészítőjének dátumát

|

Az Idris Elbát és Keanu Reeves-t is felvonultató Phantom Liberty hamarosan megérkezik.

Hirdetés

A korábbi tervekkel ellentétben végül csak egyetlen fizetős kiegészítőt kap a Cyberpunk 2077, viszont az legalább emlékezetes lesz. A Phantom Liberty nemcsak visszahozza Keanu Reeves közönségkedvenc karakterét, Johnny Silverhandet, de Idris Elba lesz a főszereplője, aki nemrég elmondta, hogy szerény véleménye szerint a valaha volt legmélyebb videojátékos történetet kapjuk meg a - The Witcher 3: Blood and Wine költségvetését is túlszárnyaló - projekt által. 

Ez eddig mind szép és jó, de a CD Projekt RED még nem beszélt arról, hogy mikor számíthatunk a Phantom Liberty megjelenésére - mostanáig.

Hirdetés

Azt már május legvégén megerősítette a stúdió, hogy a kiegészítő ott lesz a Summer Game Festen, az esemény előtt pedig történt egy szivárgás is: a GOG-nál valaki izgalmában véletlenül rákönyökölhetett egy gombra, ugyanis elérhetővé vált a Phantom Liberty előrendelése, amely azt hirdette, hogy 30 eurós árcédulára kell készülniük a rajongóknak. Ez ugyan egyelőre nem került megerősítésre, de az Xbox Games Showcase-en egy új előzetes leleplezte a megjelenési dátumot és mutogatta kicsit a játékmenetet is: a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty szeptember 26-án jön PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)