Train Simulator 2014 bejelentés - az első részletek

|

"Ha elindul a vonat, a szívem majdnem megszakad" - dúdolják a stílus kedvelői, ha meglátják a Train Simulator 2014 bejelentését.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

A Train Simulator 2013 tesztjét követően egyértelművé vált, hogy a sorozat folytatódik, most pedig papírforma szerint befutott a Train Simulator 2014 bejelentése. Ha nagyon csendben maradunk, talán hallhatjuk RG elégedett sóhaját.

A RailSimulator.com hivatalos közleményben tudatta a világgal, hogy elkészül a Train Simulator 2014, ami várhatóan az eddigi legjobb vonatszimulátor lesz köszönhetően a felturbózott grafikának, a vonatok és valós útvonalak széles választékának és a kihívást jelentő vadonatúj feladatoknak.

A Train Simulator 2014 teljes mértékben támogatja a Steam Workshop lehetőségeit is, így a játékosok saját útvonalakat is létrehozhatnak, amelyeket aztán megoszthatnak a többiekkel.

Kapunk még egy kibővített karrier módot is achievementekkel és egyéb jutalmakkal, valamint realisztikusabb vezetési környezetet, és a kamerák beállításán is csiszoltak.

A Train Simulator 2014 megjelenése szeptember 26-ra tehető, kizárólag PC-re.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!