Hirdetés

Trainz Simulator 2010 - Duchess DLC a kettes vágányon!

|

Tudom, nem nagy a szimulátorok rajongói köre, de akik szeretik, most tuti örülnek.

Hirdetés

Bár erről a hírről kiváló R.G. barátom jobban be tudna számolni, de én is igyekezni fogok. 

Ausztrál fejlesztők piacra dobtak a Trainz Simulator 2010-hez egy új DLC-t, amely a Duchess nevet viseli. A Duchess voltaképp gyönyörű békebeli mozdonyok egész családjára vonatkozó név - zeket a mérnöki remekműveket az Egyesült Királyságban tervezték és gyártották. A DLC-be nem ekvesebb, mint 36-féle Duchess mozdony került, amelyek különböző cégek színeiben (LMS Crimson, BR Brunswick Green) futnak. Ugyanígy 24 különböző Stanier Period III-as kocsi is bekerült a fent emlegetett társaságok színeiben. A mozdonyok vezérlőfülkéit autentikusan modellezték, a különböző scriptelt kapcsolók és egyéb mindenféle tolható és húzható alkatrészek kompatíbilisek az S&C- állománnyal. A mozdonyok "rendszámai és a kocsik fényei és hátsó lámpái is szkripteltek.

Részemről ennyire tellett a sajtóközlemény alapján, de együtt örülök minden szimulátor-őrülttel!

A Duchess DLC 25 ausztrál dollárt kóstál a készítők honlapján.

 

 

 

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)