Hirdetés

Fantasztikus az egyedi Transformer-szerű gépház

|

Egy kínai PC-k moddolásával foglalkozó srác megépítette a legütősebb gépházat, amit mi valaha is láttunk. Le vagyunk nyűgözve.

Hirdetés

Han "Little Hand" Yu szeret gépek tuningolásával foglalkozni. Egyedi alkatrészek, különleges modok mentek már át kis keze alatt. Ezúttal egy komplett új gépházat hozott össze, ami olyan, mintha Michael Bay egyik új karaktere lenne.

Az egész ház acélból készült, és az igazán lenyűgöző a dologban az, hogy nem egy már létező vázat alakított át emberünk, hanem az alapoktól az egészet maga építette fel. Az eredmény az autobotok új reménysége, a bagolybot. Elképesztően jól néz ki az elkészült alkotás, de az biztos, hogy éjszaka a frászt hozná rám.

A képekért köszönet a Kotakunak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)