Hirdetés

Transformers: Revenge of the Fallen - íme a robotok

|

A Transformers második része is kap egy játékadaptációt, reméljük sikeresebb lesz, mint az előző rész.

Hirdetés

A Transformers első része míg a mozikban kasszasiker lett, addig a játékeladásoknál eléggé gyengén teljesített. Erre magyarázat lehet a kivitelezés, illetve egész egyszerűen az, hogy játékadaptáció. A filmből készült játékok rossz hírére mostanában sikerült rácáfolnia a Wolverine -nek, tesztünket a szuperjó májusi GameStar -ban olvashatjátok.

Most egy lista és pár kép érkezett a Transformers: Revenge of the Fallen -ban játszható robotokról, melyek közül némelyiket csak multiplayerben élvezhetjük. Lássuk tehát a listát:

Autobotok:
- OPTIMUS PRIME (Optimus Fővezér)
- IRONHIDE (Vasököl)
- BREAKAWAY
- BUMBLEBEE (Űrdongó)
- RATCHET (Racsni)
- AERIALBOT (Csak multiplayerben)
- PROTECTOBOT (Csak multiplayerben)

Álcák:
- STARSCREAM (Üstökös)
- SIDEWAYS
- GRINDOR
- LONG HAUL
- MEGATRON
- SEEKER (Csak multiplayerben)

A Transformers: Revenge of the Fallen megjelenése minden platformra várható, ám dátumot még nem tudunk. Mindenesetre kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)