Hirdetés

Transformers: Revenge of the Fallen - Új trailer

|

Vírusként terjed a világhálón a Transformers: Revenge of the Fallen hivatalos trailere.

Hirdetés

Michael Bay vonzalma a robbanásokhoz olyannyira beteges, hogy helyüket a szívében csak még nagyobb robbanások tudnák átvenni. Éppen ezért bizonyult utólag idegális választásnak a Transformers mozifilm rendezÅ‘i székébe.



Nála jobban talán senki sem tudta volna levezényelni, amint gigászi monstrumok esnek egymásnak, s halálso táncuk - néha mulatságos csetlés-botlásuk - közben földig rombolják a... Földet. A fenntartásaim, amiket korábban az adaptációval szemben tápláltam mintegy varázsütésre eltűntek, átadva helyüket a várakozásnak, ami a Transformers: Revenge of the Fallen eljövetelét övezi.



Úgy vélem, ez a trailer remekül illusztrálja, hogy mi az, amire akkor számíthatunk, ha beülünk a filmvetítésre. Akció, akció, akció, némi humor, egy dögös csajszi (a következÅ‘ Lara Croft) és másfél-két óra szünet a hétköznapokban megfáradt agynak.
Azoknak pedig, akiket még a film sem elégít ki kalapálja az Activision a Transformers: Revenge of the Fallen játékadaptációját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)