Hirdetés

Transformers: Revenge of the Fallen - új DLC még a nyáron

|

2009 egyértelműen a DLC-k éve, csak jönnek és jönnek tömött sorokban.

Hirdetés

Xbox 360 és PS3 tulajok máris készíthetik pontjaikat, hiszen hamarosan érkezik a Revenge of the Fallen új DLC-je (amely egyelőre még nincs beárazva)

Az új letölthető tartalmi csomagban 10 új karakter, 3 új térkép és egy új nehézségi fokozat lesz - ezt jelentette be az Activision. A Luxoflux által fejlesztett DLC áráról egyelőre nem tudni semmit, de az biztos, hogy a 10 új karakter között ott lesz a rajongók által kedvelt G1 Starscream, és a mozinézők kedvence Sideswipe. Az új karakterekkel mind az Autobot, mind a Deception kampányokban lehet majd játszani. Az új Expert nehézségi fokozat pedig friss ranglistát hoz majd létre az igazán tapasztalt játékosok számára - az ő teljesítményüket a single-player kampányban méri majd a masina. S persze, ahogy ilyenkor lenni szokott új öcsik (achievements) és trófeák (trophies) is bekerülnek a DLC-be. Mindez még a nyáron.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)