Hirdetés

Transformers: Rise Of The Dark Spark - új cím az Amazon oldalán

|

Felbukkant egy érdekes termék az Amazon weboldalán, mely még nincs bejelentve, de már tudunk róla ezt-azt.

Hirdetés

Figyelmes felhasználók kiszúrták, hogy az Amazon terméklistájába felkerült a Transformers: Rise Of The Dark Spark. Bár még nincs hivatalos bejelentés, már most tudjuk, hogy milyen platformokra érkezik, illetve, hogy menni köze van Michael Bay készülő filmjéhez.

Vélhetőleg semmi. Mint arról már korábban értesültünk, a Hasbro a Transformers: Age Of Extinction nevet választotta, ami megegyezik a film címével, így a Rise Of The Dark Spark maximum egy mellékág lehet. Egyébként a termék leírása sem utal arra, hogy köze lenne a Transformers 4-hez. „A Transformers játékszéria következő epizódja, a Transformers: Rise of the Dark Spark egy izgalmas akciójáték, mely tökéletes a veterán rajongóknak és az új játékosoknak egyaránt.” Hát persze, minden játék ilyen...

Az Amazon szerint a játék 3DS-re, PS3-ra, PS4-re, Wii U-ra, Xbox 360-ra, és Xbox One-ra érkezik. A nagy ujjongással még várjatok a hivatalos bejelentésig, de addig is, megkérdezzük, milyen Transformers játékot szeretnétek látni a jövőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)